Pariaza live la Unibet si poti castiga 450 RON

Pariaza live la Unibet si poti castiga 450 RON

Oferta la pariuri live reprezinta unul dintre cele mai importante criterii in alegerea casei de pariuri online preferetate de catre jucatorii din lumea intreaga. Agentia de pariuri online Unibet, este una dintre cele mai bune agentii licentiate in Romania in ceea ce priveste oferta live, iar in acest week-end pune la bataie un concurs pentru pariori dotat cu 100 de premii cuprinse intre 60 RON si 450 RON. Pariaza live la Unibet si poti castiga 450 RON.

Pariaza live la Unibet si poti castiga 450 RONIntra in contul tau de parior Unibet (daca nu ai deschide de pe acest link si profita de un prim pariu fara risc de maxim 250 RON) si inscrie-te la aceasta promotie.

Plaseaza sambata sau duminica un pariu live de minim 60 RON pe meciurile din ligile selectate de expertii Unibet si la cota minima 1.40 si primesti un bilet cu care intri automat in tragerea la sorti pentru cele 100 de premii.

Fiecare jucator are dreptul la un singur bilet de participare si va primi un singur freebet, iar freebet-ul va fi creditat contului de parior in cursul zilei de marti.

Ligile selectate sunt: Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Jupiler Pro League, SuperLigaen, AllSvenskan, Eliteserien.

*Promotia se supune unor termene si conditii pe care la gasiti aici.

Structura premii:

Locurile 1-5 – freebet de 450 RON

Locurile 6-20 – freebet 220 RON

Locurile 21-50 –  freebet 120 RON

Locurile 51-100 – freebet 60 RON

Leave a Comment