10 RON freebet pentru fiecare gol din Liga 1

10 RON freebet pentru fiecare gol din Liga 1

In perioada 7 aprilie-10 aprilie se desfasoara etapa a 5-a din play-off-ul/ play-out-ul Ligii I la fotbal. Meciurile devin din ce in ce mai interesante pe masura ce ne apropiem de finalul campionatului. FCSB a reusit sa recupereze distanta care o despartea de liderul Viitorul Constanta, in timp ce in lupta pentru retrogradare sunt angrenate cel putin 5 echipe, fiecare cu ,,sanse reale” la o cadere in Liga a II-a. Pariaza la agentia de pariuri online Netbet pe meciurile etapei cu numarul 5 din Liga I si ai 10 RON pentru fiecare gol marcat in Liga 1.

10 RON freebet pentru fiecare gol din Liga 1

Intra in contul tau de parior Netbet (daca nu ai deschide de pe acest link si profita de cel mai mare bonus la pariuri din Romania de 1500 RON) si inscrie-te la promotii accesand butonul aferent acesteia.

Pariaza minim 50 RON pre-live sau live (orice tip de pariu) pe meciurile din etapa a 5-a a Ligii I, iar daca bet-ul tau este pierzator Netbet iti ofera un bonus de 10 RON sub forma unui freebet pentru fiecare gol marcat in acel meci.

Atentie!!! Doar primul pariu pentru fiecare meci este eligibil pentru aceasta promotie, iar freebet-ul maxim cumulat/jucator nu poate depasi 100 RON

Promotia se supune unor termene si conditii pe care le gasiti aici

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment