Zilnic un Freebet de 25 RON de la Sportingbet

Zilnic un Freebet de 25 RON de la Sportingbet

Zilnic un Freebet de 25 RON de la Sportingbet

Va spuneam AICI in urma cu ceva timp ca, agentia de pariuri online Sportingbet, odata cu primirea licentei permanente pentru piata pariurilor din Romania, va veni cu bonusuri, promotii si o platforma noua pentru pariorii romani. Ei bine, toate aceste lucruri se intampla chiar de astazi !! Zilnic un Freebet de 25 RON de la Sportingbet.

Deschide de pe acest link un cont de parior Sportingbet si ai BONUS de bun venit 200 RON 

Una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri din Romania, va ofera zilnic cate un Freebet de 25 de RON, daca pariati pe cat mai multe evenimente cu cote minime de 2.50.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va deschide-ti AICI un cont de parior la Sportingbet, sa pariati cat mai multe pariuri simple sau multiple, fiecare la cote de minim 2.50 si veti primi un Freebet de pana la 25 RON zilnic !!

DE EXEMPLU : Ai plasat doua pariuri, fiecare la cote de minim 2.50 si o miza de 75 RON. In total ai plasat pariuri de calificare cu o miza totala de 150 RON. Ambele pariuri sunt solutionate in cadrul aceleiasi runde zilnice ( 09.00 – 08.59 ) si la finalul acestei runde primesti 10 RON Freebet.

ATENTIE : Fiecare runda zilnica incepe la ora 09.00 dimineata si se incheie 24 de ore mai tarziu, la ora 08.59. Toate pariurile solutionate in perioada respectiva de timp se vor lua in calcul la runda zilnica. Mai trebuie sa stiti ca, agentia de pariuri online Sportingbet va credita Freebet-urile la sfarsitul fiecarei zile.

Tabelul premiilor pentru fiecare runda zilnica ( 09.00 – 08.59 )

Zilnic un Freebet de 25 RON de la Sportingbet

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

 

Tagged with:

Leave a Comment