Fanii echipei nationale devin castigatori la FORTUNA

Fanii echipei nationale devin castigatori la FORTUNA

Fanii echipei nationale devin castigatori la FORTUNA

Duminica, de la ora 21.45, Romania va avea de dat o batalie crancena pe Cluj Arena in vederea calificarii la Campionatul Mondial din Rusia 2018. Adversar, dupa cum bine stiti, ii va fi selectionata similara a Danemarcei, echipa care a venit in Romania gata sa puna mana pe cele 3 puncte puse in joc, puncte care ar ajuta-o sa faca un pas important catre calificarea la turneul final din Rusia. Fanii echipei nationale devin castigatori la FORTUNA.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

După semnarea parteneriatului cu FRF ( Aveti aici detaliile parteneriatului FRF + Fortuna ), agentia de pariuri online FORTUNA lansează o nouă platformă de comunicare, nationala. efortuna.ro, sub sloganul “Mai multe victorii pentru suporteri!”. Este vorba despre o platformă, unde se va regăsi tot timpul conţinut nou si proaspăt despre echipa naţională şi despre acţiunile pe care FORTUNA le-a pregătit şi le va pregăti special pentru suporterii echipei naţionale, pentru a sărbători împreună mai multe victorii.

Fanii tricolorilor romani vor găsi diverse concursuri, ştiri şi informaţii legate de echipa naţională. Fiecare meci va fi însoțit de mai multe surprize pentru suporteri, ce se vor regăsi pe noua platformă. Aşadar, fanii echipei naţionale sunt câştigători la Fortuna! Toţi cei care deţin bilete la meci, sau urmăresc partida naţionalei cu Danemarca, la TV, îşi pot alege premiul intrând pe nationala.efortuna.ro.

Campania se adresează atât clienților Fortuna care merg la meci, cât și celor care vor urmări partida din fața televizoarelor. Punctul comun este platforma: nationala.efortuna.ro.

  • Cei care merg la meci vor putea folosi codul de pe biletul de intrare pentru a se înscrie în concurs pe nationala.efortuna.ro
  • Cei care vor vedea partida la TV, vor putea folosi promo code-ul pe care îl vom anunta pe parcusul transmisiunii TV să se înscrie la concurs

Fanii echipei nationale devin castigatori la FORTUNA

Nota: Codul promotional de la TV va fi difuzat in timpul meciului si pe pagina oficiala de Facebook a Fortuna!

Bookmakerii Fortuna vad un meci foarte echilibrat, oferind atât pentru România, cât şi pentru Danemarca, cote generoase de care puteti profita daca va deschideti de pe acest link un cont de parior la Fortuna

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment