Profita de cota 5.0 pentru gol marcat la Romania vs Danemarca!

Profita de cota 5.0 pentru gol marcat la Romania vs Danemarca!

Click pe imagine si nu lasa sa-ti scape cota asta!

Profita de cota 5.0 pentru gol marcat la Romania vs Danemarca!

Fotbalul de club ia o pauza in acest weekend, iar meciurile din preliminariile pentru Cupa Mondiala din Rusia 2018 revin in prim plan. Pe 26 martie, Romania isi joaca ultima carte, la Cluj, contra Danemarcei. Profita de cota 5.0 pentru gol marcat la Romania vs Danemarca!

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Tricolorii sunt doar pe locul 4 in grupa E, la 5 puncte distanta de liderul Polonia. Danemarca are cu un punct in plus fata de nationala noastra, iar, in acest fel, tricolorii sunt obligati sa castige daca vor sa ramana in cartile calificarii. Pentru intalnirea de pe Cluj Arena, Unibet, una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din lume, a pregatit o promotie unica pentru meciul Romania vs Danemarca.

Chiar daca nu aveti incredere in selectionata tricolora se poate impune in fata Danemarcei, nu-i nimic, pentru ca, Unibet, v-a pregatit, daca va deschideti de pe acest link un cont de parior, desigur, la Unibet, o oferta de nerefuzat –  Cota marita de 5.0 daca se marcheaza minim un gol la Romania vs Danemarca!

Iata ce trebuie sa faceti pentru a participa la super promotia marca Unibet:

1. Inregistrati-va de pe acest link la Unibet intre 21 Martie 2017 – ora 19:00 si 26 Martie 2017 – ora 21:45

2. Plasati un pariu pre-meci single intre 50 si 250 RON pe Romania vs Danemarca – Peste 0.5 goluri (cota 1.12 la data publicarii acestui articol).

3. Daca pariul este castigator vei primi in cont suma conform mizei si cotei castigatoare.

4. In 48 de ore, maxim 50 RON din miza vor fi multiplicati pana la cota 5.0! Aceasta suma va fi disponibila ca si bani bonus in cont.

5. Daca pariul este pierzator vei primi bonus 100% din valoarea mizei pana la maxim 250 RON.

  • Atentie insa: Toate sumele bonus trebuie rulate de 3 ori pe pariuri pre-meci sau live cu cote de cel putin 1.40!

Spre exemplu: Va deschideti un cont de parior, acum, la Unibet de pe acest link si il alimentati cu 250 de RON pana pe 26 Martie 2017 – ora 21:45. Pariati pre-meci pe Romania vs Danemarca 250 RON – Peste 0.5 goluri in meci la o cota de 1.12. Daca se inscrie cel putin un gol, aveti instant in cont 250 x 1.12=280 RON. In plus, in 48 de ore, mai primiti un bonus in valore de 50 X 3.88=194 RON. In total, vei avea 474 RON in cont.

  • Daca meciul se termina 0-0, vei primi miza de 250 RON in contul vostru.

Mai jos aveti cateva statistici bune de luat in seama:

  • Romania nu a mai remizat 0-0 acasa in preliminariile pentru un Campionat Mondial de 39 de meciuri consecutive .
  • Ultima remiza alba pe teren propriu a Romaniei in preliminariile pentru o Cupa Mondiala a fost in 1985. Atunci, tricolorii au remizat cu Anglia.
  • Danemarca are 14 meciuri consecutive in care s-a marcat cel putin un gol.
  • Golurile au curs in ultimele jocuri directe dintre dintre Romania si Danemarca.
  • In ultimele trei confruntari s-au marcat in total 13 goluri (4.33 goluri / meci).

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment