FORTUNA a devenit partener oficial al nationalei Romaniei

Bonus pariuri Fortuna Pariu fara risc 300 RON - cum iei bonusul

FORTUNA a devenit partener oficial al nationalei Romaniei

Casa de pariuri online Fortuna (Decizia nr. 1560/25.08.2016) este una dintre cele mai bune agentii de pariuri licentiate in Romania, in opinia majoritatii pariorilor romani, a semnat azi, 20.03.2017, un parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, prin care devine sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei. FORTUNA a devenit partener oficial al nationalei Romaniei.

La semnarea parteneriatului dintre agentia de pariuri online FORTUNA si Federatia Romana de Fotbal, ce a avut loc in cadrul unei conferinte de presa, la Centrul National de Fotbal Mogosoaia, au participat si suporteri ai Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei. Acestia s-au alaturat reprezentanailor casei de pariuri online Fortuna si Federatiei Romane de Fotbal participand impreuna cu acestia la semnarea simbolica, tripartita, de colaborare, se arata in comunicatul postat pe blogul agentiei de pariuri online Fortuna.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

„Suntem bucuroși să avem încă o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care Federația Română de Fotbal a implementat-o și să primim în familia fotbalului românesc un membru important, alături de care am convingerea că ne vom bucura pentru succesele Echipei Naționale și pentru reușitele proiectelor dedicate dezvoltării fotbalului. În același timp, campania noastră pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se întărește și vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalistic să fie protejat și să evolueze”, a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal.

„Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea fotbalului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Convingerea Fortuna este că fotbalul, precum și toți cei implicați în acest domeniu, inclusiv suporterii, au puterea de a crește acest sport și de a menține integritatea sa. Împreună cu Federația Română de Fotbal ne dorim să susținem și să milităm pentru un Fotbal Curat, inclusiv prin proiecte dedicate”, a declarat Per Widerstrom – CEO Fortuna Group.

Cea mai buna optiune CASH OUT o gasesti doar la agentia de pariuri online Fortuna – Ai si Pariu fara risc de 100% pana la 300 RON la deschiderea unui cont de parior de pe acest link

Cu ocazia acestei sponsorizari, Fortuna va lansa o noua platforma de comunicare, desfaurată sub sloganul “Mai multe victorii pentru suporteri”. Campania are două laturi, una rationala, mai exact oferte pe care Fortuna le va pregati special pentru clientii sai, fanii echipei naționale, dar si una emotionala, prin propunerea de experiențe inedite catre aceștia, alaturi de Echipa Nationala de Fotbal.

Agentia de pariuri online Fortuna este sponsorul principal al Asociației de Fotbal a Cehiei,  forul conducător al fotbalului în Cehia, precum și al celui mai important club de fotbal din Polonia, Legia Varșovia. Din 2014, compania sponsorizează Slovakia Super Liga, cea mai importantă ligă de fotbal din Slovacia, care a fost redenumită Fortuna Liga.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment