Pariul asigurat de Sportingbet daca pariati pe Lyon vs Roma

Pariul asigurat de Sportingbet daca pariati pe Lyon vs Roma

Pariul asigurat de Sportingbet daca pariati pe Lyon vs Roma

Dupa ce a trecut cu 4-1 in saisprezecimi de Villarreal, Roma, are de infruntat in optimile Europa League o formatie franceza, Lyon, care a demolat, tot in saisprezecimi, formatia olandeza AZ Alkmaar. Pariul asigurat de Sportingbet daca pariati pe Lyon vs Roma.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara, Comunitatea Superpont

Si pentru ca intalnireade la Lyon pare de departe cel mai interesant duel al zilei din Europa League, Sportingbet, una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania, a pregatit pentru acest meci o promotie speciala. Pentru a putea participa la aceasta promotie, nu trebuie decat sa va deschideti de pe acest LINK un cont de parior la Sportingbetet, asta daca deja nu aveti unul, si sa plasati unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe meciul Lyon vs AS Roma, in valoare totala de minim 80 RON, si daca la finalul meciului inregistrezi o balanta negativa de -80 RON sau mai mult raportata la astfel de pariuri, Sportingbet ofera un Freebet de 40 RON!

  • NOTA: Freebetul va fi creditat doar clientilor care au Inregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se calificA pentru aceastA promoție, de 80 RON sau mai mult. BalanTa este calculatA ca diferenta intre castiguri si pierderi. Daca balanta este negativa cu -80 RON sau mai mult, clientul este eligibil pentru Freebet. Freebetul va fi creditat automat, pe data de 10.3.2017, dupa ora 08:00!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment