80 RON Freebet maxim la Sportingbet pentru Steaua vs Dinamo

80 RON Freebet maxim la Sportingbet pentru Steaua vs Dinamo

1 Martie vine cu un martisor si pentru barbati. Un alt act din  ,, El Clasico de Romania” Steaua vs Dinamo se joaca in aceasta seara pe National Arena in semifinalele Cupei Ligii. Dinamo este cu un picior in finala dupa 4-1 in meciul tur, insa stelistii sunt hotarati sa faca un meci bun si de ce nu sa reuseasca o revenire miraculoasa. Pariaza pe acest meci si ai 80 RON Freebet maxim la Sportingbet pentru Steaua vs Dinamo.

80 RON Freebet maxim la Sportingbet pentru Steaua vs DinamoHaideti sa va spun cum puteti intra in posesia freebet-ului de 80 RON

Va logati in contul de parior Sportingbet (daca nu aveti deschideti cont de pe acest link) si pariati minim 80 RON pre-meci pe bilet simplu pe victoria Stelei sau victoria lui Dinamo. Indiferent de rezultatul meciului agentia online de pariuri Sportingbet iti ofera un freebet de 20 RON pentru fiecare gol marcat de echipa pe care ai mizat ca va castiga meciul.

Doar primul pariu plasat pre meci pe bilet simplu pe victoria Stelei sau victoria lui Dinamo va fi eligibil pentru aceasta promotie, iar valoarea Freebet-ului nu poate sa depaseasa 80 RON si este disponibil maxim 3 zile de la creditare.

*Promotia se supune unor termene si conditii

Agentia online de pariuri Sportingbet ofera cele mai bune cote in special pentru echipele care nu pleaca favorite, iar un cont deschis de pe acest link iti aduce un bonus de 100% in limita a 200 RON

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment