Asigurare de 25 RON pentru meciul PSG vs Barcelona

Asigurare de 25 RON pentru meciul PSG vs Barcelona

Astazi se reia UEFA Champions League cu probabil cel mai asteptat meci al optimilor de finala Paris Saint Germain vs FC Barcelona. Cele doua echipe se infrunta pentru a 3-a oara in ultimii ani, in ceea ce pare a deveni un clasic al fotbalului european. Mansa tur a acestui duel se joaca pe Parc des Princes, iar casele de pariuri online se intrec in promotii pe aceasta partida. La agentia online de pariuri Sportingbet avem asigurare de 25 RON pentru meciul PSG vs Barcelona.

  • Asigurare de 25 RON pentru meciul PSG vs BarcelonaIntra in contul tau Sportingbet (daca nu ai deschide cont de pe acest link)
  • Pentru a beneficia de asigurare trebuie sa plasezi unul sau mai multe pariuri live pe aceasta partida a caror miza adunata sa depaseasca 100 RON.
  • Daca la finalul meciului ai o balanta negativa de -100 RON raportata la pariurile live jucate pe acest meci agentia de pariuri online Sportingbet iti ofera un freebet de 25 RON.

*Promotia se supune unor termene si conditii

Deschide cont de pe acest link la agentia de pariuri online Sportingbet si beneficiezi de un bonus sub forma unui pariu fara risc de 250 RON, cote excelente mai ales in ceea ce priveste pariurile live, dar si de una dintre cele mai bune platforme in ceea ce priveste pariurile de pe telefonul mobil.

Tagged with:

Leave a Comment