Pariu gratuit la Unibet pentru CS “U” Craiova vs Dinamo

Pariu gratuit la Unibet pentru CS "U" Craiova vs Dinamo

Pariu gratuit la Unibet pentru CS “U” Craiova vs Dinamo

Sezonul 2016/2017 din Liga I promite a fi un campionat special cu atat mai mult cu cat Steaua Bucuresti doreste sa-si ia revansa in fata Astrei dupa titlul pierdut in sezonul precedent. Pe de alta parte, Ioan Andone a anuntat candidatura la titlu a echipei Dinamo, care de asemenea pare sa fie una dintre favorite. Surpriza sezonului poate veni din partea Viitorului lui Gica Hagi. Ramane insa de vazut cat de sus vor tinti sezonul acesta pustii lui Hagi 😉 Pariu gratuit la Unibet pentru CS “U” Craiova vs Dinamo.

Vezi AICI GRATUIT ce joaca astazi tipsterii SuperPont Premium

Pentru noul sezon de Liga I, agentia de pariuri online Unibet, propune o promotie speciala, ce-ti ofera sansa de a paria gratuit pe meciurile din Liga I si recompenseaza la finalul acestui tur, cel mai priceput parior. 

Cum functioneaza promotia Unibet:

Pe parcursul fiecarei etape, in atentia reflectoarelor va fi un singur meci, poate cel mai relevant. In functie de evenimentele ce au loc in acest meci ( goluri marcate, scor, marcatori ) participand la promotie, vei fi recompensat cu un bonus special pentru etapa urmatoare. 

ATENTIE : Bonusurile acordate vor fi gata de a fi acceptate inaintea inceperii etapei urmatoare. 

Deschide AICI un cont la Unibet si beneficiezi de pariu fara risc de pana la 150 RON

Poti castiga un premiu special de 2500 RON:

La finalul turului ( la finalizarea etapei a 13-a ), jucatorul care a optat pentru promotie si a avut biletul castigator cu cea mai mare cota, va fi recompensat cu un premiu de 2500 RON, bani bonus gratuiti.

Cum poti participa la promotia sezonului:

  • Conecteaza-te pe contul tau de parior Unibet ( deschide aici un cont Unibet ) si inscrie-te la promotie.
  • Aplica la promotie in ramura PROMOTII  de pe site-ul agentiei de pariuri online Unibet.
  • Plaseaza un pariu ( live sau pre-meci ) cu miza minima de 50 RON, cota peste 1.40, pe orice eveniment din LIGA I, pana la terminarea meciului evidentiat, pana pe 17 octombrie – Ora 22.00.

CS “U” Craiova si Dinamo incheie etapa a 12-a din Liga 1, acesta fiind si cel mai interesant meci al rundei. Oltenii ocupa locul 2 in clasament, in timp ce “cainii rosii” se afla pe locul 5, la 4 puncte de adversara directa. Dinamo vine dupa o serie de 3 meciuri fara victorie in Liga 1, in timp ce Craiova a fost invinsa de catre Steaua Bucuresti in derby-ul primelor 2 clasate, chiar inainte de pauza internationala.

Meciul etapei a 11 a este CS “U” Craiova vs Dinamo Bucuresti, iar daca participi la promotie, vei fi recompensat cu un pariu gratuit astfel:

Pariu gratuit la Unibet pentru CS “U” Craiova vs Dinamo

 

Pariu gratuit la Unibet pentru Craiova vs Dinamo

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara, Comunitatea Superpont.

 

Tagged with:

Leave a Comment