Bonus de bun venit de 1000 R0N la 888Sport

Bonus de bun venit de 1000 R0N la 888Sport

Bonus de bun venit de 1000 R0N la 888Sport

Casa de pariuri sportive online 888Sport este una dintre cele mai prestigioase agentii de pariuri din lume la acest moment, parte a uriasului grup 888Holdings, detinator, printre altele, al cunoscutului brand 888Poker. De altfel, 888 a fost multa vreme cunoscuta mai mult pentru poker si casino, dar in ultimii ani s-a dezvoltat extraordinar pe segmentul pariurilor sportive online. Bonus de bun venit de 1000 R0N la 888Sport.

Deschide acum un cont de parior 888Sport si ai Bonus de bun venit de 1.000 RON

Incepand din 02 Septembrie, casa de pariuri 888Sport si-a lansat si versiunea in limba romana. Si cum aceasta lansare trebuia sarbatorita, una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri din lume, pune la bataie un Bonus de bun venit de 100% pana la 1000 RON pentru toti ce-i care deschid un cont de parior ( cu depunere ) de pe acest LINK.

Doar asa puteti intra in posesia bonusului de bun venit:

  • Orice parior nou trebuie sa furnizeze apoi celor de la 888Sport toate documentele necesare in vederea verificarii autenticitatii datelor furnizate de jucator la inregistrarea contului de parior.
  • Dupa ce este realizata si finalizata verificarea autenticitatii datelor furnizate de jucator la inregistrarea contului de parior,  trebuie sa faceti un prim depozit cel putin egal cu depozitul minim cerut ( 40 RON prin card bancar, Skrill si Neteller, 25 RON prin paysafecard sau 400 RON prin transfer bancar ).

ATENTIE : Bonusurile imediate ( Bonusul de bun venit nefiind inclus ) si orice castiguri derivate dintr-un bonus pot fi retrase numai dupa parierea de cel putin 6 ori, cu cote cumulate de 2.0 sau mai mari, a sumei initiale din bonusul primit.

  • De exemplu, pentru a retrage echivalentul fiecarui bonus de 100 Lei si castigurile obtinute cu fiecare bonus, un jucator trebuie sa parieze 600 Lei cu cote cumulate de 2.0 sau mai mari. Orice castiguri derivate dintr-un bonus pot fi retrase numai dupa indeplinirea cerintelor de pariere.

Mai multe detalii referitoare la bonusul de bun venit le puteti afla de AICI.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara, Comunitatea Superpont.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment