Unibet pune la bataie 10.000 de Euro

Unibet pune la bataie 10.000 de Euro

Unibet pune la bataie 10.000 de Euro

Intre 29 August si 11 septembrie pe hard-ul american de la New York, va avea loc cel mai mare turneu pe hard din acest an, turneul de Grand Slam, US Open. Cu siguranta ii vom tine pumnii Simonei Halep pentru un eventual prim titlu de grand slam castigat de aceasta, insa pana la Simona Halep, noi putem castiga o parte din cei 10.000 de Euro pusi la bataie de catre agentia de pariuri online Unibet. Unibet pune la bataie 10.000 de Euro.

Vezi AICI GRATUIT ce joaca astazi tipsterii SuperPont Premium la US Open

Nu trebuie decat sa va inscrie-ti AICI la promotie si sa pariati LIVE sau PRE-LIVE pe US Open intre 29 August – ora 12.00 si 12 Septembrie – ora 12.00. Mai mult, daca in aceasta perioada plasezi pariuri pe US Open dupa mobil, Unibet va face cinste cu un numar dublu de puncte pe care le va adauga in dreptul tau in clasamentul pariorilor US Open.

Clasamentul va fi calculat astfel :

Unibet pune la bataie 10.000 de Euro

Exemplul 1:  Sa spunem ca pariezi 10 RON ( aproximativ 2 EUR ) pe un pariu tip tripla, cu cota totala de 5.50. Punctele tale vor fi: 2 x 3 x 5.5 = 33 de puncte (doar daca este un pariu castigator).

  • Pariaza de pe oricare dispozitiv mobil (telefon, tableta) utilizand Aplicatia pentru Pariuri Sportive sau direct din browser si vei primi dublul punctelor calculate conform formulei de mai sus. 

Exemplul 2: Sa spunem ca pariezi 10 RON ( aproximativ 2 EUR ) de pe un dispozitiv mobil, la cota de 1.80. Punctele tale vor fi  2 x 1 x 1.8 x 2 = 7.2 puncte (doar daca este un pariu castigator).

Este important de stiut ca odata ce optezi pentru promotie, toate pariurile castigatoare, plasate pe US Open vor fi luate in considerare pentru clasament deci cu cat mai multe pariuri plasate, cu atat mai multe puncte vei avea. Toate punctele obtinute in urma pariurilor tale castigatoare sunt acumulate iar primele 100 de pozitii din clasament, in functie de numarul de puncte, vor primi la finalul Campionatului de pariere o parte din premiul total de 10.000 €.

Neaparat trebuie sa ai in vedere ca doar pariurile multiple cu selectii plasate exclusiv pe US Open sunt luate in considerare pentru clasament. Multiplele care contin si selectii pe alte evenimente nu vor fi luate in considerare pentru aceasta promotie.

Incepand cu data de Marti, 30 August, clasamentul va fi actualizat zilnic, la orele 15.00, afisand punctele acumulate pana in ziua precedenta. Castigatorii vor fi afisați pe site si notificati personal, inainte de 13 Septembrie. 

Premiile promotiei vor fi impartite astfel :

Unibet pune la bataie 10.000 de Euro

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara, Comunitatea Superpont.

Unibet pune la bataie 10.000 de Euro

 

Tagged with:

Leave a Comment