Cote marite pentru Andy Murray la US Open

Cote marite pentru Andy Murray la US Open

Cote marite pentru Andy Murray la US Open

Pe 29 August va incepe ultimul turneu de mare slam al anului. Simona Halep, Serena Williams, Novak Djokovic sau Andy Murray, jucator aflat in plina forma sunt printre favoritii hard-ului american, vor fi la start. Cum era si normal, agentiile de pariuri online licentiate in Romania, deja dau drumul promotiilor care vizeaza turneul de la Flushing Meadows. Cote marite pentru Andy Murray la US Open.

Vezi AICI GRATUIT ce joaca tipsterii SuperPont Premium la US Open

Dupa turneul castigat la Wimbledon si cel Olimpic, Andy Murray pare de departe unul dintre marii favoriti de la US Open. Ei bine, scotianul, este primul dintre favoriti care primeste din partea agentiei de pariuri online Unibet, cote marite daca acesta se va impune si in ultimul turneu de mare slam al anului.

Nu trebuie decat sa va deschide-ti AICI un cont de parior la Unibet ( asta daca deja nu aveti unul deschis ), si sa pariati in perioada 22 – 29 August pe succesul lui Andy Murray in finala de la US Open. Daca pariati in aceasta perioada pe succesul scotianului, aflati ca Unibet va ofera o cota atractiva ce atinge valoarea de 3.50.

STIATI CA : Turneul United States Open (U.S. Open) este ultimul dintre cele 4 turnee de Mare Slam ( turneele de prim rang din circuitele de tenis masculin, ATP si feminin, WTA ). O particularitate a acestui turneu,  este faptul ca in setul decisiv se joaca tiebreak fata de celelalte 3 turnee de mare slam unde setul decisiv se joaca pana cand se ajunge la diferenta de 2 game-uri ( bineinteles dupa castigarea a minim 6 game-uri in acel set ).

Va uram succes si multa bafta la bani

Echipa Undepariem

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara, Comunitatea Superpont.

Tagged with:

Leave a Comment