5 motive pentru a alege casa de pariuri online eFortuna

 

bonus pariuri fortuna 1000 RON

Avand mai multe optiuni in alegerea agentiei favorite de pariuri, este nevoie ca TU  sa stii ce BENEFICII ai in cazul in care alegi o anumita casa de pariuri online sau offline.

Astazi echipa SuperPont va prezenta 5 dintre cele mai importante motive pentru a alege eFortuna (deschide cont aici) 

Acum beneficiezi de Super Bonus de 1000 RON doar la inscrierea de pe acest LINK!

Fortuna Romania face parte din grupul Fortuna Entertainment cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrala, iar un asa brand mare vine si cu avantaje pe masura pentru clientii sai.

 1. Oferta foarte variata la pariuri sportive pe langa sporturile principale cum sunt fotbal, tenis sau baschet Fortuna vine si cu oferte pe sporturi cum darts, cricket sau sporturi de iarna. In plus au in oferta si pariuri speciale pe evenimente din entertainment sau politica.
 2. Cote foarte mari – comparativ cu celelalte case de pariuri licentiate in Romania la Fortuna avem printre cele mai mari cote, la acelasi nivel cu operatorii de top si de multe ori cu 5-10% mai mult, ceea ce este un avantaj enorm in competitia cu celelalte agentii. EX Meciul de azi din Serie A dintre Inter si Chievo: Victoria Interului primeste cota 1,57 la Fortuna in timp ce la casele de pariuri rivale cota nu depaseste 1.44.
 3. Poti depunde si paria sume mici– depunerea minima este de 25 RON iar pariul minim este de 0,10 $(aproximativ 0.41 RON), in timp ce retragerea minima este de 50 RON
 4. Optiunea Turbo Cashout – adica inchidere pariu, atat pentru bilete single cat si pentru bilete cu mai multe evenimene pariate. Este cea mai buna optiune cashout de pe piata, oferind clientilor optiunea de inchidere pariu indiferent daca biletul lor merge spre castig sau sper pierdere.
 5.  Se poate paria de pe telefonul mobil – nu este necesar sa descarci vreo aplicatie, site-ul Fortuna fiind adaptat dispozitivelor mobile. Cu un singur click plasezi pariul dorit 🙂

PARIAZA PE MECIURILE ZILEI DOAR DUPA CE CONSULTI AVANCRONICILE PROFESIONISTE OFERITE DE  ECHIPA SUPERPONT

Iti uram succes si la cate mai multe bilete verzi 🙂

Echipa SupePont

One Response to “5 motive pentru a alege casa de pariuri online eFortuna”

 1. Pariurile live sunt praf.
  Daca vreti sa pariati live evitati efortuna
  Cronometrul poate indica si 10 minute in plus fata de cronometrul oficial, nu este sincronizat cu cronometrul evenimentului.
  Si cote mci pariuri live

Leave a Comment