Pariurile asiatice: numar de goluri

Pariuri handicap asiatic numar de goluri

Multi pariori ne-au intrebat ce anume reprezinta handicapurile asiatice si cum pot ele fi folosite pentru a spori castigurile la pariuri.

Astazi vom vorbi despre handicapurile asiatice la numar de goluri, una din cele mai bune optiuni de pariere disponibile la casele de pariuri online.

Nu vom intra foarte mult in teorie, cu privire la ce inseamna handicapurile asiatice, definitii, etc, ci vom trece la chestiuni concrete.

Asa cum vedeti in imaginea de mai sus, avem handicapuri simple si handicapuri intermediare (split handicaps), care se formeaza prin combinarea a doua handicapuri simple.

Sa luam un exemplu concret, meciul din UCL intre Monchengladbach si Sevilla, luat din oferta acesti agentii de pariuri online licentiate in Romania!

handicap asiatic casa de pariuri Netbet

La handicapurile simple pe numar de goluri treaba este, cum ii spune si numele… simpla.

  • Avem varianta returnarii complete a mizei, cum este in cazul acesta pariul Peste 3.0 goluri, la cota 1.9. In cazul in care se inscriu fix 3 goluri, miza iti va fi returnata. Daca se marcheaza mai putin de 3 goluri, pierzi si, respectiv, daca se inscriu peste 3 goluri, castigi pariul la cota 1.9

Aceleasi variante in cazul pariurilor peste 1 gol, peste 2 goluri, etc.

  • Apoi avem handicapurile clasice, ca sa zic asa, cele fara returnare de miza, pe care noi, cei din comunitatea de pariori si tipsteri Superpont, le folosim foarte des.

Peste 1.5 goluri, peste 2.5 goluri, etc.

Aici situatia este simpla. Luam cazul concret, pariu de tip peste 2.5 goluri in meci. Daca se inscriu sub 3 goluri, pariul este pierzator, daca se inscriu minim 3 goluri (inclusiv 3 goluri, deci), pariul este castigator. Nu exista varianta rambursarii mizei, aici fie castigi tot pariul, fie il pierzi. De aceea aici cotele sunt mai mari decat la varianta anterioara de pariere, pentru ca si riscul este mai mare

Vezi ce agentie de pariuri sportive online are in oferta sa pariuri asiatice!

  • Handicapurile intermediare (split handicaps) sunt putin mai greu de inteles, dar le elucidam acum.

In exemplul de mai sus, avem variantele peste 3.25 si sub 2.75 goluri in meci.

Handicapurile intermediare sunt de fapt doua pariuri intr-unul singur, fiecare pariu avand alocat jumatate din miza totala. Ca la Nescafe, pe principiul “2 in 1” 🙂

De exemplu, pariul peste 3.25 goluri, cu miza 10 lei, inseamna de fapt doua pariuri combinate: peste 3 goluri, cu miza 5 lei, si peste 3.5 goluri, cu miza 5 lei. Miza totala de 10 lei se imparte in mod egal pe cele doua pariuri mici

Pentru ca tot pariul sa fie castigator, trebuie ca ambele pariuri sa fie castigatoare. Ceea ce se intampla, in exemplul de mai sus, daca se marcheaza minim 4 goluri. Astfel, se indeplineste conditia ca si pariul peste 3 goluri si cel peste 3.5 sa fie simultan castigatoare. Vei castiga astfel 21.8 RON

Daca se marcheaza fix 3 goluri, avem urmatoarea situatie: pariul peste 3 goluri este considerat void si miza aferenta lui, 5 lei adica, se returneaza. In timp ce al doilea pariu, cel de peste 3.5 goluri este pierdut. In acest caz, pierzi jumatate din miza totala de 10 lei, adica 5 RON.

Daca se marcheaza sub 3 goluri, pariul este pierdut tot, pierzi 10 lei, miza totala pe respectivul pariu, deoarece ambele pariuri mici sunt pierzatoare, si cel peste 3 si cel peste 3.5.

In exemplul al doilea, sub 2.75 goluri, avem practic doua pariuri mici, sub 2.5 goluri si sub 3 goluri.

La fel, daca se marcheaza fix 3 goluri, primul pariu, cel sub 2.5 este lost, iar cel sub 3 goluri este void, se returneaza jumatate de miza, primesti 5 lei inapoi.

Daca se marcheaza peste 3 goluri, ambele pariuri mici sunt lost, deci inclusiv pariul sub 2.75 este lost, astfel incat pierzi toata miza plasata, 10 lei

Daca se marcheaza sub 3 goluri, ambele pariuri mici sunt castigatoare, implicit pariul asiatic plasat, deci vei castiga 21.7 RON.

Deschide un cont la aceasta casa de pariuri online si ai Super Bonus de 150 RON!

Handicapurile de tip split sunt mai putin folosite, fiind si mai greu de inteles, cu toate acestea au avantajul ca ai ocazia sa recuperezi jumatate din miza plasata, in cazul in care lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori. Este o masura de precautie necesara.

Handicapurile asiatice simple, insa, de tip peste 1.0 gol, peste 2.0, etc sunt foarte bune pe termen lung. Ai sanse bune sa iti recuperezi integral miza plasata, minimizand pierderea eventuala.

In speranta ca acest articol a adus informatiile pe care vi le doreati despre handicapurile asiatice pe numar de goluri, va uram multa bafta la bani!

 

Tagged with:

Leave a Comment