Super Bonus Exclusiv 300 RON la Netbet

Bonus exclusiv la pariuri Netbet

Asa cum v-am promis, continuam sa va oferim cele mai bune Bonusuri la pariuri, de care beneficiati in calitate de membri Superpont Premium. Si, cum ne place mereu sa ne tinem de cuvant, iata ca am adus o noua Super Oferta:

 

Bonus de 100% la prima depunere, in valoare de pana la 300 RON!!!

Este o oferta de exceptie, tinand cont ca, in mod normal, agentia de pariuri Netbet ofera bonus doar 50% din prima depunere, in valoare maxima de 200 RON.

Astfel, daca in mod normal pentru a lua bonusul de 200 RON trebuia sa depui 400 RON, acum este necesar sa depui doar 200 RON. In plus, daca vrei bonus si mai mare, de 300 de RON, trebuie sa depui tot 300 RON. Avantaj la dublu!

Ce trebuie sa faci pentru a primi Super Bonusul de 300 RON?

  1. Trebuie sa fii membru Superpont Premium. Aceasta este prima conditie, bonusul fiind adresat EXCLUSIV membrilor Premium
  2. Deschide un cont nou de parior la agentia de pariuri online Netbet, accesand acest LINK.
  3. Introduceţi codul bonus “SUPERPONT” în căsuţa “Cod bonus pentru depozit” în partea de sus a meniului “Depozit”, înainte de a efectua primul depozit
  4. Efectueaza un prim depozit
  5. Rulează valoarea depozitului o dată (x1) plasând pariuri la cotele eligibile de cel puţin 1.6. Aceasta este conditia standard de a activa bonusul.
  6. Bonusul va fi creditat in contul tau de parior!

 

Superpont recomanda casa de pariuri online Netbet pentru varietatea ofertei de pariere, pentru pariurile speciale, cote foarte bune, si, mai ales, Pariuri Live.

La Pariuri Live, agentia de pariuri Netbet sta, de departe, cel mai bine dintre toate casele licentiate in Romania, atat in ce priveste cote, per ansamblu, cat, mai ales, prin varietatea ofertei de pariere.

O recenzie completa a casei de pariuri online Netbet o gasiti aici:

https://undepariem.com/sportsbook/agentia-pariuri-sportive-online-netbet/

Iti multumim ca esti alaturi de noi in cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania, Superpont Premium, si iti promitem ca si pe viitor iti vom aduce cele mai bune oferte si promotii ale caselor de pariuri, pentru ca tu sa te bucuri de cea mai buna experienta de pariere.

 

Multa bafta la bani!

Bonus exclusiv la pariuri Netbet

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment