Efbet, cea mai noua casa de pariuri online din Romania

Efbet, cea mai noua casa de pariuri online din Romania

Efbet, cea mai noua casa de pariuri online din Romania

Efbet? Cine este Efebet, o sa va intrebati, nu? Ei bine, aflati ca Efbet ( L1173067W000796 ) este cea mai noua casa de pariuri online din Romania care va activa in tara noastra pana, cel putin, in 2017, conform ONJN. Astfel, odata cu intrarea Efbet pe piata romaneasca de pariuri, numarul caselor de pariuri online, licentiate in Romania, a ajuns la cifra 20. Efbet, cea mai noua casa de pariuri online din Romania.

Te-ar mai putea interesa si:


Topul agentiilor de pariuri online licentiate in Romania!


In acest articol o sa facem o scurta prezentare a celei mai noi case de pariuri online din Romania sa ne dam seama daca, pe viitor, merita sa ne deschidem un cont de parior la aceasta casa , sau nu.

In primul rand, cand deschidem site-ul Efbet, ne lovim de-o interfata care aduce mult cu Bet365. Poate si cu eFortuna, dar mai mult cu Bet365. Daca sunt printre voi pariori care sunt nostalgici dupa Bet365, atunci cu siguranta isi vor deschida cont la aceasta casa de pariuri.

Efbet, cea mai noua casa de pariuri online din Romania

Oferta de pariere a celor de la Efbet pare una acceptabila, in sensul ca veti gasi variante de pariere pentru majoritatea sporturilor pe care se pariaza ( fotbal, baschet, tenis, handbal, volei ), dar si pentru sah, e-sports, fotbal si volei pe plaja, rugby, badminton, box etc.

Oferta de pariere Live, la momentul redactarii acestui articol, era una acceptabila. Spre exemplu, pe live, erau 12 evenimente ( 3 fotbal, 3 tenis, 2 baschet, 1 badminton si 2 tenis de masa ). La NetBet insa, am gasit 18 pariuri Live la ora redactarii acestui articol ( 9 tenis, 2 fotbal, 2 baschet, 3 badminton, 1 cricket, 1 gol si-un tenis de masa ).

Efbet, cea mai noua casa de pariuri online din Romania

Bine, hai totusi sa nu ne grabim. Usor, usor, poate vedem si la Efbet o oferta de pariere Live care sa se apropie de casele mari de pariuri online licentiate in Romania.

Interesant este faptul ca Efbet are serviciu de Live streaming, lucru pe care-l gasesti la putine agentii de pariuri online din Romania. Bine, acesta functioneaza doar pentru cateva partide importante din campionatele tari ale Europei.

Bonusul Efbet, spre deosebire de alti operatori, este ceva mai mic, doar 25% din prima depunere ( Exemplu : la o depunere de 400 LEI, jucătorul primește 100 LEI bonus ).

  1. La prima depunere în valoare de maxim 900 LEI jucătorul va beneficia de un bonus de 25% până la maxim 225 LEI.
  2. Puteti beneficia, totusi, de bonusul maxim de 500 LEI, la prima depunere. Doar că, primul depozit trebuie sa fie de minim 1800 LEI.
  3. Bonusul este oferit ca FreeBet și poate fi obținut doar din primele două depuneri.
  4. Dupa ce ati primt bonusul va trebui sa faceti un rulaj de 3 ori în secțiunea Pariuri Sportive, la o sumă totală echivalentă cu de 3 ori depunerea clientului + de 3 ori cuantumul bonusului.

Efbet, cea mai noua casa de pariuri online din Romania

Spre exemplu, daca depuneti 400 LEI și primiti un bonus în cuantum de 100 LEI, pentru a putea retrage fonduri din cont, trebuie să plasati pariuri în cuantum total de 1500 LEI sau mai mult, ce vor fi luate în considerare la cerințele înnoirii bonusului. La depunerea a 100 LEI și primirea unui bonus de 25 LEI, pentru a obține dreptul de a retrage din cont, trebuie să plasati pariuri în cuantum total de 375 LEI sau mai mult.

Serviciul de clienti Efbet are chat, la care iti va raspunde un operator, dar si un numar de telefon – 031 96 35

Ca si la celelalte case de pariuri online din Romania, si Efbet are mai multe metode prin care-ti poti alimenta contul de parior.

  • Skrill Moneybookers – Depunere minimă: 20 LEI sau echivalentul în altă monedă.
  • Card de Credit/Debit – Depunere minimă: 20 LEI sau echivalentul în altă monedă.
  • Transfer bancar – Depunere minimă: 40 LEI / Retragere minimă: 500 LEI
  • Neteller – Depunere minimă: 20 LEI sau echivalentul în altă monedă.

Spre deosebire de alte case de pariuri online din Romania care au aplicatii pentru mobil si tableta, la Efbet inca n-am gasit o asemenea aplicatie.

Ca si la alti operatori din tara noastra, si la Efbet, pe langa pariurile sportive, se poate juca si pe sporturi virtuale. Cum la fel se poate juca in Cazino pe o gramada de sloturi, ruleta si blackjack live, sau celebrul Lucky 6.

Efbet, cea mai noua casa de pariuri online din Romania

La prima vedere, casa de pariuri online Efbet pare ok. Bine, nu stiu cati dintre voi vor fi impresionati de acest operator online, insa, spre deosebire de alte case de pariuri online de pe la noi, Efbet mi se pare cu o clasa peste.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment