10 RON pentru fiecare gol marcat in Liga Campionilor

Home » 10 RON pentru fiecare gol marcat in Liga Campionilor

10 RON pentru fiecare gol marcat in Liga Campionilor

10 RON pentru fiecare gol marcat in Liga Campionilor

Saptamana aceasta avem programata mansa retur a primului tur preliminar din Liga Campionilor, sezonul 2017/2018, motiv pentru care, NetBet, una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania, vine cu o super promotie adresata tuturor jucatorilor care vor miza pe meciurile din Liga Campionilor. 10 RON pentru fiecare gol marcat in Liga Campionilor.

ACUM TE POTI INSCRIE GRATUIT IN GRUPUL PREMIUM AL CELEI MAI BUNE COMUNITATI DE PARIORI DIN TARA – CLICK AICI >>> COMUNITATEA SUPERPONT SI VINO ALATURI DE CEI MAI BUNI!

Pentru a putea participa la aceasta promotie care vizeaza exclusiv finalele de la Roland Garros in acest an, nu trebuie decat sa urmezi pasii de mai jos:

1Accesează contul tau NetBet – Daca nu ai unul, click aici si deschide unul acum, pentru ca ai cel mai mare Bonus de bun venit din Romania – Pana la 1.500 RON.

2 Inscrie-te la promotie accesand ramura PROMOTII de pe siteul NetBet.

1Pariază minim 50 RON PRE-LIVE (1X2 FT) sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție pe câte un meci distinct din Calificările Champions League (04/07). Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, NetBet va oferi 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în meciurile alese de tine.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru Freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.

TERMENI SI CONDITII:

  • Doar pariurile necâștigătoare de minim 50 RON pre-live (1X2 FT)  sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție pe Calificările Champions League (04/07) sunt eligibile pentru freebet.
  • Primul pariu pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci  va fi luat în considerare și e eligibil pentru freebet.
  • Jucătorii primesc un freebet în valoare de 10 RON x NR. GOLURI ÎNSCRISE în partida pe care sau plasat pariurile dacă biletele sunt necâștigătoare.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 04/07, ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.
  • Suma maximă de freebet acordată unui jucător este de 200 RON.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea partidei.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Doar jucătorii cu țara de rezidență România sunt eligibili pentru această promoție.

Va uram succes si multa bafta!

Echipa SuperPont

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPOZIT!

177 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

101 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Burning Hot

324 rotiri Shining Crown FĂRĂ DEPOZIT!

400 rotiri FĂRĂ DEPUNERE

200 rotiri Fără depunere + 20 RON la pariuri

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!

Până la 200 rotiri Fără Depunere AICI!