Liga 1 Betano revine în forță | Vezi toate meciurile în direct pe internet

Home » Liga 1 Betano revine în forță | Vezi toate meciurile în direct pe internet

Liga 1 Betano revine în forță | Vezi toate meciurile în direct pe internet

Liga 1 Betano revine în forță | Vezi toate meciurile în direct pe internet

Pauza cauzată de preliminariile Cupei Mondiale 2018 s-a încheiat, iar Liga 1 Betano își reia activitatea pentru a monopoliza interesul pe micile ecrane din România. Liga 1 Betano revine în forță | Vezi toate meciurile în direct pe internet.

Te-ar putea interesa si:


DOAR Aici ai COTA 6.0 pentru FCSB in duelul cu Viitorul! Profita si primesti GARANTAT 30 zile de Abonament SuperPont Premium!


Odată cu sezonul 2017/2018, campionatul de fotbal din România s-a modernizat. Acum poți urmări toate meciurile etapei în direct pe internet, pe site-ul Betano.com, sponsorul Ligii Profesioniste de Fotbal. Betano.com este de altfel singurul operator de pariuri sportive online din România care transmite în
exclusivitate, legal, cu streaming live, toate partidele „Ligii 1 Betano” – așa cum este noul nume oficial al competiției.

Vom avea o schimbare de lider?

Etapa a noua se anunță tensionată. CFR Cluj (19 puncte) tocmai a pierdut pentru prima oară un meci în acest sezon, dar a rămas pe locul 1. Din spate pândesc singurele echipe neînvinse, FCSB și Universitatea Craiova, ambele cu cite 18 puncte.

Diferența mică de puncte face ca partida CFR Cluj – Universitatea Craiova (duminică, ora 20:30) să fie una de mare interes. „Știința” traversează un vârf de formă și va păși pe Cluj Arena cu patru victorii consecutive. Va putea trece pe primul loc cu o victorie și, la rândul ei, CFR-ul trebuie să învingă pentru a- și menține poziția de lider fără emoții. FCSB are șansa ei, de asemenea, la locul 1.

Pe site-ul sponsorului Ligii 1 Betano, cota Craiovei pentru victorie este 4.50, una foare atractivă având în vedere prestația actuală a echipei.

Viitorul – FCSB, fără prejudecăți!

Steaua poate sui pe fotoliul de lider, dacă va învinge pe terenul celor de la Viitorul, iar CFR Cluj și Universitatea vor termina la egalitate.

Partidele directe dintre echipele lui Gigi Becali și Gică Hagi au suscitat în ultimii ani interese și polemici enorme. Pentru prima oară în istorie, Viitorul a reușit să o învingă pe Steaua, la Ovidiu, chiar în penultima întâlnire directă. În ultimul meci, FCSB și Viitorul au terminat la egalitate, la București, ceea ce a avut un cuvânt important de spus în economia titlului, sezonul trecut.

De data aceasta, diferența dintre FCSB și Viitorul este mare, de 10 puncte. Roș-albaștrii au pretenții la titlu și cel mai valoros lot, în timp ce actuala campioană a căzut adânc pe o pantă descendentă. Elevii lui Nicolae Dică sunt priviți ca favoriți la casele de pariuri, cu o cotă e 1.50, pe când FCV are cota de 7.50 pentru o victorie surpriză.

Despre Viitorul – FCSB. Știați că?

  • Viitorul a câştigat un singur punct în ultimele 3 meciuri disputate pe teren propriu.
  • Dobrogenii nu au marcat niciun gol în ultimele 3 partide jucate acasă.
  • FCV are o victorie şi 6 înfrângeri în cele 7 meciuri jucate acasă cu FCSB.
  • Steliştii au pierdut ultima dată în deplasare pe 1 mai 2017, 1-2 pe Arena Naţională cu Dinamo București.
  • “Roş-albaştrii” au câştigat în acest sezon toate meciurile disputate în deplasare.
  • Echipa antrenată de Nicolae Dică are 5 victorii în Liga 1 Betano după 8 etape disputate.

Va uram succes si multa bafta!

Echipa SuperPont

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPOZIT!

177 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

101 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Burning Hot

324 rotiri Shining Crown FĂRĂ DEPOZIT!

400 rotiri FĂRĂ DEPUNERE

200 rotiri Fără depunere + 20 RON la pariuri

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!

Până la 200 rotiri Fără Depunere AICI!