Pariurile plasate pe FCSB si Viitorul iti sunt asigurate de NetBet

Pariurile plasate pe FCSB si Viitorul iti sunt asigurate de NetBet

Pariurile plasate pe FCSB si Viitorul iti sunt asigurate de NetBet

Ultima sansa pentru formatiile romanesti prezente in play-off-ul Ligii Campionilor si Europa League de a mai ajunge in grupele celor doua competitii. Asadar, pentru cine vrea sa parieze pe FCSB si Viitorul in meciurile cu Sporting si Salzburg, va spun ca NetBet va asigura pariurile. Pariurile plasate pe FCSB si Viitorul iti sunt asigurate de NetBet.

FCSB vs Sporting Lisabona iti aduce un pariu fara risc de 40 RON

Adica, mai pe intelesul tuturor, pariurile plasate pe cele doua partide ale echipelor romanesti, dar pierzatoare, sunt intr-un final castigatoare, deoarece NetBet, cea mai buna casa de pariuri din Romania pentru pariurile plasate Live, va returna intreaga miza plasata in contul vostru de parior sub forma de Freebet.

  • Accesează contul tau NetBet – Daca nu ai unulclick aici si deschide unul acumpentru ca ai cel mai mare Bonus de bun venit din Romania.
  • Inscrie-te la promotie accesand ramura PROMOTII de pe siteul NetBet.
  • Plaseaza pariuri pre-live (1X2 FT) cu o singură selecție în valoare de cel puțin 50 RON pe victoria FCSB și/sau Viitorul în disputele cu Sporting Lisabona, respectiv Salzburg ( Poți alege să pariezi pe o echipă sau pe ambele ).
  • Dacă pariurile sunt pierzătoare, NetBet îți ramburseaza întreaga miză plasată în limita a 100 RON cumulatsub formă de freebet.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe victoria FCSB și/sau Viitorul va fi luat în considerare și e eligibil pentru Cashback.

Inainte de a aplica la aceasta noua promotie de la NetBet, am sa va rog sa cititi cu atentie termenii si conditiile ofertei. 

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment