Bonus la agentia de pariuri online Betano – 200 RON

Agentia de pariuri online Betano (D. 3311/ 18.12.2015) este operatorul cu cea mai mare crestere in Romania in ultimul an. Desi aparuta mai tarziu decat celelalte case de pariuri online licentiate, Betano s-a impus ca una dintre cele mai bune agentii in randul pariorilor romani. Este considerat de marea majoritate a pariorilor ca fiind cel mai bun produs de pariere din Romania la ora actuala. In acest articol vom vorbi despre bonus pariuri Betano in valoare de 200 RON. Acesta este bonusul de bun venit si reprezinta 100% din valoarea primei depuneri.

Bonus pariuri Betano 200 RON

Click pe imagine pentru a incasa Bonusul pana la 200 RON

Cum iei Bonus pariuri Betano – 200 RON

Pentru a incasa bonusul la agentia de pariuri online Betano trebuie sa urmezi niste pasi foarte simpli. Dureaza doar cateva minute.

  1. Deschide un cont nou de parior la Betano dând click pe acest link. Vei fi trimis automat pe pagina de inscriere pentru a incasa bonusul de bun venit.
  2. Efectueaza o prima depunere in contul de parior nou deschis. NU este necesar cod bonus la depunere. Vei primi instant in cont 100% din valoarea depunerii. Practic iti vei dubla banii depusi si vei putea juca direct cu mai multi bani in cont. Valoarea minima a unei depuneri la Betano este 20 RON, iar valoarea maxima a bonusului la pariuri este 200 RON. Practic, depui 200 RON si pariezi imediat cu 400 RON in cont.

Poti depune prin toate metodele importante: card bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard sau transfer bancar.

Bonus pariuri Betano Exclusiv : 20 RON + 120 lei CADOU

Atunci cand deschizi cont la Betano prin intermediul siteului nostru, beneficiezi de o super oferta dubla: Bonus pariuri Betano exclusiv de 20 RON plus Cadou o luna de Abonament Superpont Premium, in valoare de 120 RON!

Bonusul de 20 RON iti va fi acordat direct in cont indiferent de valoarea primei depuneri. Doar daca iti deschizi cont la Betano de pe linkul de mai sus sau de pe acest link!

Pentru a beneficia si de abonament Premium GRATUIT, trimite-ne un mail pe adresa superpont1x2@gmail.com in care sa ne precizezi unsernameul contului nou deschis la Betano prin intermediul siteului nostru si vei primi acces instant in Comunitatea Superpont Premium!

De ce recomanda specialistii casa de pariuri Betano

  1. Cel mai complex produs de pariere. Cele mai multe optiuni de pariere si cele mai inovative. Pariuri care se gasesc doar in oferta Betano (gen “Gol pana in minutul 28”)
  2. Cea mai buna casa de pariuri pe mobil. Daca pariezi pe mobil, aplicatia celor de la Betano este cea mai buna dintre toate agentiile de pariuri online.
  3. Cote excelente la pariuri. Unele dintre cele mai bune cote le gasim la Betano. Mai ales ca au “Pariurile cu marja ZERO” unde cotele oferite sunt cele mai mari.
  4. Oferta extraordinara la pariuri Live. De curand a devenit casa de pariuri online cu cea mai buna oferta de pariuri live, cele mai multe evenimente disponibile spre pariere. Plus super optiunile de mobil “My Live” sau “Speedbet” si “Talk’n’Bet”

Asadar, pe langa bonus pariuri Betano in valoare de pana la 200 RON, aveti multe  alte motive sa deschideti un cont nou de parior de pe acest link la ei si sa pariati alaturi de cei mai buni.

Bafta la bani!

Tagged with:

Leave a Comment